Relatiecoaching - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Relatiecoaching

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek van 30 min luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.                             Vicky Ven 0477 77 09 54

Relatiecoaching

Coaching van de twijfel in je relatie tot jezelf terugvinden na je relatiebreuk

Op zoek naar de rode draad

Tijdens de individuele coaching-sessies gaan we samen opzoek naar de rode draad in je leven op vlak van relaties. Je ontdekt welke patronen zich telkens herhalen en waarom je steeds op hetzelfde probleem vastloopt. Je krijgt inzicht waarom de verschillende partners in je leven op je pad zijn gekomen en wat ze je onderliggend komen vertellen. Zo voorkom je dat je telkens  opnieuw dezelfde ” fout “ maakt en ook echt verandering ervaart in jezelf en de ander beter begrijpt. Je zet een grote stap dichter bij jezelf.      

Voor wie ?

Gratis Scangesprek

Vraag een gratis telefonisch Scangesprek aan

Proefsessie 75€

Vraag een proefsessie aan en ervaar wat het kleuren met je doet

Een traject volgen

Overzicht inhoud
traject

Wat anderen zeggen...

Vicky heeft me begeleid bij een traject waarin ik terug op zoek was naar mijn ware zelf. Ik was de weg kwijt, had erge zaken meegemaakt die me hadden doen wankelen. Door met de SAM-methode op pad te gaan, kwam ik stilaan erachter welke patronen zich herhaalden, hoe dit ontstaan was en wat ik ermee kon doen. Het voelde bevrijdend aan te weten dat er een oplossing mogelijk is en dat je mag en kan kiezen voor je eigen leven, de eigen kleuren in je leven.
Vicky is een lieve, warme persoon die je heel persoonlijk begeleidt en je een veilig gevoel geeft, waardoor er ruimte ontstaat voor openheid en vertrouwen . Ik raad het iedereen aan om te graven in jezelf via de SAM-methode en zo er als een rijker iemand uit te komen.
Vicky heeft me op een deskundige, rustige manier via haar SAM-methode de weg gewezen naar... knopen doorhakken in mijn leven, opkomen voor mezelf, dat je ook kan genieten van de kleine dingen des levens en dat je af en toe uit je comfortzone mag komen... Ik ben er sterker uitgekomen...Een aanrader..Merci Vicky
Johan D.
Administratief bediende
Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.