Relatiecoaching - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Relatiecoaching

Relatiecoaching

Coaching van de twijfel in je relatie tot jezelf terugvinden na je relatiebreuk

Hoe vaak ben jij al aan een nieuwe relatie begonnen en leidt het telkens weer tot een relatiebreuk? Heb jij het gevoel dat in je relatie tot de ander met veel vragen blijft zitten? 

Twijfels in je relatie

Je zit vast in een relatie die al lang niet goed meer voelt en je wil een heldere kijk zodat je een keuze kunt maken die goed voelt voor jou

Je bestaande relatie verbeteren

De communicatie in je bestaande relatie verbeteren en een helder zicht op patronen die zich herhalen

Een nieuwe relatiebreuk voorkomen

Je bent single en je wil voorkomen dat je opnieuw in een ongelukkige relatie terecht komt

Op zoek naar de rode draad

Tijdens de individuele coaching-sessies gaan we op zoek naar de rode draad in je leven op vlak van relaties. We gaan kijken welke patronen zich telkens herhalen in je leven waardoor je gaat ontdekken waarom je steeds op hetzelfde probleem vastloopt.

We gaan gerichte oefeningen doen zodat je inzicht krijgt in waarom de verschillende partners in je leven op je pad zijn gekomen en wat ze je onderliggend komen vertellen. Wat je eruit kunt leren zodat je gaat voorkomen dat je telkens  opnieuw dezelfde” fout “ maakt en ook echt verandering gaat ervaren in jezelf en naar de ander toe. Je gaat als het ware een grote stap dichter bij jezelf komen.         

Voor wie ?

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen....

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.