Proefsessie - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Proefsessie

Proefsessie

Tijdens een proefsessie van anderhalf uur luister ik waar je mee zit en gaan we al kort aan de slag met jouw belangrijke levensvraag. De proefsessie is zoals een losse sessie binnen een traject zodat je al eens kan ervaren hoe het werkt. Vervolgens leg ik uit welk traject aansluit bij jou behoeften.

Waarin wil jij verandering brengen?

We zoeken uit waar jij wakker van ligt met je bedrijf, waar jij van droomt en waar jij verandering in wil brengen. Samen overlopen we de verschillende trajecten en bekijken we welke het dichtst aansluit bij jou verwachtingen. Na dit gesprek bepaal jij zelf of je een Individueel coaching-traject wil aangaan of niet.

Bijdrage: 50€ voor anderhalf uur

Gratis Scangesprek

Tijdens het Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Scroll naar top

Gelieve onderstaande vragen te beantwoorden zodat ik mij alvast kan voorbereiden op de sessie. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat we een afspraak kunnen maken. Ik ga zorgvulding om met wat je met me deelt. Het gesprek bedraagt 50€ (contant te betalen)

Gratis Scangesprek aanvragen

Gelieve hieronder de vragen even in te vullen zodat ik mij kan voorbereiden op je gesprek. Zodra ik je aanvraag heb gelezen neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt voor je vertrouwen. Ik ga zorgvuldig om met wat je deelt met mij.

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.