Over Dichter bij Jezelf - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Missie & Visie Dichter bij Jezelf

Een beter contact met jezelf en de omgeving

Mijn missie is verbinding brengen in de samenleving door de mens in contact te brengen met zijn/haar talenten zodat dat ze met plezier gaan werken, een beter contact hebben met hun familie en daarnaast ook een boeiend sociaal leven hebben.

Bij Dichter bij jezelf leg ik de link tussen creativiteit en persoonlijke ontwikkeling en wil ik ervoor zorgen dat we met zijn allen weer gaan genieten van het leven, meer rust toelaten en opnieuw voluit gaan leven.

Met de coaching en workshops van Dichter bij Jezelf, wil ik zelfreflectie stimuleren en bijdragen aan een positievere en gezondere en duurzame samenleving die gebaseerd is op een liefdevolle communicatie met jezelf en de ander.

Je kan bij mij terecht voor relatie-, carrièrecoaching, creatieve loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling.

Coaching van de twijfel in je relatie tot jezelf terugvinden na de relatiebreuk

Als ondernemer zit je wel vaker met stress en dit neem je bewust of onbewust mee naar huis. Wat invloed heeft op je gezin: je partner en kinderen maar ook in relatie tot je familie en je sociaal leven. Bij Dichter bij Jezelf leer je je gedrag te observeren naar de ander toe en ga je inzien welke patronen zich herhalen vanuit de kindertijd en hoe je deze projecteert op de ander. 

Met de relatiecoaching begeleid ik je van de twijfel in je relatie tot jezelf terugvinden na de relatiebreuk zodat je anders omgaat met je emoties en ruzie  gaat voorkomen waardoor er weer rust in huis is waardoor je ook je bedrijf vanuit ontspanning gaat leiden.

Ondernemen met vallen & opstaan

Als Creatief Business Coach in persoonlijke ontwikkeling leer ik eigenzinnige ondernemers en start-ups ontspannen ondernemen met vallen en opstaan, keuzes maken vanuit intuïtie en naar buiten komen met zichzelf, vanuit hun authenticiteit. Zodat je je hoogste potentieel gaat ( her) ontdekken en je droombedrijf gaat realiseren.

Coaching in persoonlijke ontwikkeling tot op een dieper niveau

Daarnaast begeleid ik werknemers die willen heroriënteren in hun bestaande job en op zoek zijn naar zichzelf, zodat ze op korte tijd inzicht krijgen in hun probleem en knopen doorhakken, weer gelukkig zijn en hun dromen najagen. 

Kortom; coaching in persoonlijke ontwikkeling op een dieper niveau door te gaan kijken naar de rode draad in je carrière verleden zodat belemmerende patronen gericht worden aangepakt vanuit de kern. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met verwikkelingen in de thuissituatie die mogelijk een invloed hebben op de werkvloer.

Als je opzoek bent naar jouw richting in het leven dan is er maar één vraag

Vertel me jouw droom

Wat is jouw droom?

Scroll naar boven
Vertel me jouw droom

Vertel me jouw droom

Je kan hier veilig je droom delen met mij. Zo zet jij alvast de eerste stap in de goede richting. Vul de vragen in en dan neem ik contact met je op.

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.