Omgaan met emoties in je relaties - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
omgaan met emoties in je relatie

Omgaan met Emoties in je Relaties

Wil je weten waarom het soms zo moeilijk is om elkaar te begrijpen? Waarom je het gevoel hebt dat je niet met je emoties terecht kan bij de ander? 

Waarom je moet vechten om jezelf te kunnen zijn? Waarom je telkens dezelfde vervelende situaties aantrekt, keer op keer. Welke overtuigingen zitten er nog ? Waarom herhalen bepaalde patronen zich telkens je aan een nieuwe relatie begint? 

We gaan opzoek naar de rode draad in je leven rond het thema relaties. 


Wat komt er aan bod?

Tijdens deze workshop ga je in kleine groep delen wat er in je leeft op vlak van relaties. de dingen waar je telkens tegenaan loopt met je partner. Patronen die zich blijven herhalen. Komen er emoties dan ga je aan de slag met de wasco’s en hiermee kleuren omdatgene waar je mee zit toe te laten. Aan de hand van praktische oefeningen ga je zien wat je partner je komt vertellen en welke lessen je eruit kan leren.

Voor wie?

Workshop Omgaan met Emoties in je Relaties

Wanneer?

Data nog te bepalen van 19u00 t/m 22u00 

Waar?

Vicky Ven
Kleine Kenenstraat 16 bus 12
3550 Heusden-Zolder,
België

Bijdrage: 55€

incl. Koffie, thee, water en iets lekkers. Gebruik van de materialen. Wie graag zelf wasco’s wil aankopen kan ze de dag van de workshop meenemen voor 20€.

Inschrijven

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.