Levensvragenconsult


Creatief aan de slag met visionboards

Tijdens het levensvragenconsult ga ik creatief aan de slag met het maken van vision boards om antwoorden te vinden op jouw belangrijke levensvragen.

Enkele voorbeelden:

  • Hoe vind ik een job die 100% aansluit bij mijn talenten?
  • Welke richting dien ik uit te gaan met mijn business en wat is de eerstvolgende stap?
  • Is het een een goed moment om in bij-beroep of hoofdberoep te gaan?
  • Hoe laat ik mijn bestaande job los zonder te grote financiële risico's te nemen?
  • Hoe vind ik nog tijd voor mezelf en mijn gezin naast mijn business?

Intuïtief aan de slag

Ik ga dan intuïtief een collage maken en kleuren om de antwoorden op jouw vragen naar boven te krijgen. Dit neemt ongeveer twee uren in beslag. Hiervoor dien je niet aanwezig te zijn.

Toelichting collage

Daarna kom je langs om de collage te bespreken. Deze kan je dan meenemen en als leidraad gebruiken op jouw levenspad om inzichten te krijgen in je persoonlijke groeiproces. Je gaat er op een symbolische manier naar kijken. 

Wil je achteraf aan de slag om bepaalde belemmeringen aan te pakken? Dan kan je altijd nog een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Bijdrage: 75€Een aangename dame, een fijne sfeer waarbij je je dadelijk helemaal thuisvoelt. Heel eerlijk in haar werk, weet haarfijn uit te leggen hoe je je actueel probleem kan oplossen via kleur, muziek en collage.van hieruit kan je verder werken.Het heeft nog altijd zijn positieve nawerking. Een aanrader !
Juliana C.
Zaakvoerser Del Cuore