Gezondheid - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Gezondheid

Neem je gezondheid terug in eigen handen met Healy

Hoe zou het zijn om terug voluit te leven?

Hoe zou het zijn om terug te kunnen doen wat je graag doet en daar ook de energie voor te hebben?

Wat is Healy?

Healy is een klein medisch apparaatje met een quantum sensor, dat verbonden is met je smartphone en werkt met frequenties die doorgestuurd worden naar je lichaam om je gezondheid en cellen terug in optimale balans te brengen.

Hoe werk Healy?

Het Healy-apparaatje wordt via een clip op je kleding bevestigt en via polsbandjes, oorclipsen of plak-elektrodes op het lichaam aangebracht. De plaats is afhankelijk van je persoonlijke behoefte.

Het apparaatje is verbonden met een app op je smartphone, waarop verschillende programma’s uit de cloud worden opgeladen. Je kiest een specifiek programma en vervolgens worden er frequenties (elektrische micro-stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Waarvoor kan je het gebruiken?

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Je kan het gebruiken voor allerhande fysieke en mentale klachten die je verhinderen om voluit te leven. Er zijn 144 frequenties in verschillende programma-groepen waarmee je je gezondheid in balans kan brengen.

Een overzicht van de mogelijke programma-groepen

Meting met Resonance app
gold cyclus groep
overzicht programma's

Mijn ervaring met Healy

Bij gebruik van volgende programma's:

Loslaten

 • Had ik minder discussies met mijn ex-vriend waardoor we nu rustiger met elkaar omgaan
 • Merkte ik op dat ik meer ging opruimen terwijl ik gewoonlijk de dingen meer liet liggen
 • Ik had meer daadkracht terwijl ik voor taken voordien vaker eerder uitstelde
 • Emoties kwamen gemakkelijker los zodat ze sneller een plaats kregen
 • minder piekeren ‘s nachts wanneer ik zorgen had

Pijn/psyche

 • Rugpijn verdween
 • emoties die vrijkwamen na stress

Nieren

 • mijn nieren zijn mijn zwak punt. Ik heb regelmatig last van pijn aan de nieren en daardoor minder energie, na gebruik van dit programma nergens pijn meer. Ik gebruik het regelmatig om mijn energie te herstellen.

Tevredenheid systeem:

 • ik drink eens graag eens een tas koffie maar doe ik dit meerdere dagen achter elkaar dan had ik weinig energie, mijn geheugen en concentratie ging achteruit. Ik had last van hartkloppingen. Na gebruik van dit programma geen last meer

Wondheling

 • Gebruikt bij patronen waar ik op vastliep waardoor emoties een plaats kregen
 • Ik kreeg na twee behandelingen een stevigere huid
 • oneffenheden ( acné) in mijn huid verdwenen

Zorg

 • gebruikt nadat ik een nacht slecht had geslapen waarbij ik spierpijn had en weinig energie, na één behandeling voelde ik mij alsof ik wel goed geslapen had waardoor ik mijn taken zoals gewoonlijk heb kunnen afwerken
 • gebruikt op een dag dat ik nergens zin in had , na één behandeling was ik terug in the mood

Meridianen 1: galblaas

 • Regelmatig pijn over heel mijn lichaam aan de achterkant van mijn nek t/m enkels en na dit programma twee maal te gebruiken had ik geen pijn meer. Iets wat ik normaal regelmatig laat behandelen door de accupenturist

Beschermingsprogramma's: electrosmog:

 • ik heb gewoonlijk erg veel last van straling van computer, gsm,…. Als ik één uur achter mijn computer zat verloor ik al mijn energie, moe, nergens geen zin meer in. Na gebruik van dit programma heb ik al mijn energie terug. 

Het ontstaan van Healy

Over Marcus Smieke

Marcus Smieke werd geboren in 1966 en is de uitvinder van en ontwikkelaar van Healy en de timewaverproducten.
Al vele jaren dacht Marcus erover na hoe iedereen zou kunnen profiteren van de mogelijkheden van de Timewaver-technologie, een apparaat dat iedereen op een compacte en eenvoudige en praktische manier kon gebruiken.

Over Nuno Nina

Nuno Nina is een portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt. Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie.
Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde Goldfrequenties bij het project inbrengen. toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met timeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen.

Volg de gratis online-presentaties van Healy

Wekelijks gaan er op regelmatige tijdstippen presentaties door die je gratis kan bijwonen ommeer te weten te komen over Healy. Deze gaan door via Zoom

Productpresentaties

Woensdag om 19:00 uur Healy product presentatie met Mart Reker.

Business opportunity presentaties

Maandag om 20:00 uur Healy opporunity presentatie met Gerry van Zantvoort

Dinsdag om 14:00 en om 20:00 uur Korte Healy opportunity presentatie met Yvonne Aaldering. 

Donderdag om 14:00 uur Korte Healy opportunity presentatie met Iwan Yorks

Vrijdagavond om 20.00 uur Healy opporunity presentatie met Mart Reker.

Ervaringen lezen van anderen?

Bekijk ze in de Facebook-groep Healy ervaringen BE/NL

Hiervoor dien je lid te zijn van Facebook

Meer weten over Healy?

Wil je meer weten of zelf ervaren hoe Healy werkt en wat het met jou doet? Bel mij voor meer info op het nr: 0477 77 09 54 of maak een afspraak voor een Gratis test.

Besloten om bij mij een Healy te kopen? Dit zijn de voordelen:

Disclaimer: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Scroll naar top