Energie ei Blue Earth - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Bleue Earth producten

Hoe zou het zijn om meer harmonie in huis te ervaren?

Er is bij iedereen wel eens een keer onrust in huis omdat we soms de verbinding met onszelf kwijt zijn. Door een  gejaagde levensstijl, een conflict onder elkaar, overprikkeling door alle informatie die we dagelijks over ons heen krijgen. Een ongezonde levensstijl door drukte, gebeurtenissen die ons onderuit halen, angsten die in de maatschappij gecreëerd worden die ons onzeker maken. 

Met de producten van Blue Earth verminder je stress, word je vitaler en breng je terug rust en vrede in huis. Door de accesoires in de ruimte te plaatsen verhoog je de frequentie in huis en creëer je terug harmonie, een gevoel van thuiskomen in de ruimte en dit heeft een positieve invloed op jezelf, je naasten en je omgeving.

Mijn missie? Moeder aarde terug vruchtbaar maken zodat het een vredige plaats wordt om te leven.

Blue Earth Energie ei

Het Blue Earth Energie Ei heeft een boviswaarde van rond de 390.000. Dit is een waarde uitgedrukt in levenskracht. Een bijzonder hoge waarde die voelbaar is voor vele mensen. Wetende dat heilige waters een boviswaarde hebben van rond de 20.000. De piramides van Visoko, een krachtplaats in Bosnië heeft een boviswaarde tussen de 30.000 en 45.000.

Het ei is omgeven met een dikke laag klei waaraan verschillende weken aan gewerkt is met de hand. Het ei is gevuld met het ‘Blue Earth Elixer water’. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan met een door Blue Earth ontworpen toestel, om tot de bijzonder hoge Boviswaarde te komen. Water is een informatiedrager en door de bijzondere behandeling word de negatieve informatie dat in het water zit, omgezet in positieve informatie zodat het water de oorspronkelijke oerbronstatus terug gaat aannemen. Het water wordt verzegeld waardoor de positieve informatie behouden blijft. Ze verliest daardoor ook niet haar levenskracht. 

Je plaatst het energie ei best op een centrale plek in het huis. Het ei heeft een gunstig effect op het welzijn van alles wat aanwezig is in huis: jezelf, je medebewoners, dieren, planten en je omgeving. Je brengt dus letterlijk een krachtplek in huis en het neutraliseert stralingsbelasting. Ervaar zelf wat het met je doet want het is voor iedereen anders.

Het ei wordt gemaakt in een grote( ongeveer 20cm) en kleine variant. (ongeveer 14cm).  Het grote energie ei is gericht op het verhogen van de frequentie (reikwijdte 38 meter) in het gehele huis en het kleine energie ei is gericht op het verhogen van de frequentie van een kamer (reikwijdte 20 meter). Ook interessant om in je praktijk te plaatsen als je met mensen werkt.

Beide modellen worden geleverd met een houten zitstandaard van berk.

  

Blue Earth energie ei groot

Energie ei groot

In het grote zit een ei een struisvogel-ei met een levenselixerwater en werkt in een straal van 38 meter rondom het ei. 

Prijs: 299€ incl. btw

Blue Earth Vita Earth element

Vita Earth energie ei

In het Vita Earth element zit een eendenei gevuld met een levenselixerwater en heeft een reikwijdte van 20 meter rondom het ei. Omhulsel: epoxy

Prijs: 90€/stuk

Blue Earth Energie ei klein

Energie ei klein

In het kleine ei zit een eendenei gevuld met een levenselixerwater en heeft een reikwijdte van 20 meter rondom het ei.

Prijs: 166€ incl. btw

Vita Earth energie ei

Natuurlijke grondverbetering

Voor in uw (moes)tuin en voor in water!

Voor de tuin en voor in water is er een speciale variant gemaakt met een beschermende laag. Door de behuizing van de Vita Earh worden de energie eieren niet aangetast door de natuur elementen en kunnen de regenererende en herstellende eigenschappen van de Vita Earth haar werk doen voor het welzijn van de Aarde.

De Vita Earth heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis. Dat is een extreem hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Reikwijdte rondom het Vita Earth energie ei 20 meter.

Op verschillende manieren te gebruiken

  • Je kan het Vita Earth energie ei in de grond ingraven op 80 cm diepte zodat het niet kan bevriezen.  Het doel is om de grond te verbeteren om je groenten vitaler te maken. Het heeft een positieve invloed op het totale bodemleven, op mens en dier. Een aanrader is vijf Vita Earth op een oppervlakte van één hectare en daarbij geschikt voor projecten zoals dorpstuintjes, voedselbossen en in de landbouw.
  • Zet een glas water er bovenop, binnen een paar minuten is je water gevitaliseerd. Je proeft het verschil, het water smaakt zachter;
  • Zet de ´Vita Earth` in een waterkan of naast je fles water. Na enkele minuten is het water gevitaliseerd. Op deze manier wordt de negatieve informatie die in het water aanwezig is eruit gehaald en wordt de positieve frequentie van liefde en dankbaarheid toegevoegd;
  • Zet het Vita Earth energie ei in bad en ervaar een heerlijk zen-gevoel;
  • Zet het in de fruitmand op tafel en je fruit blijft langer houdbaar.
  • Neem het mee naar drukke plaatsen waar veel gsm straling aanwezig is o.a: drukke steden, op het openbaar vervoer, scholen, een werkplek waar veel computers staan, om stralingsbelasting te neutraliseren en een krachtplek van rust neer te zetten;
  • Neem het mee naar plaatsen zoals de rechtbank, sollicitatiegesprek, iets waar je onrustig over bent;
  • Zet het in de vergaderuimte van je bedrijf om tot betere compromissen te komen; 
  • Plaats het in je coaching- of gezondheidspraktijk zodat je cliënten om een thuiskomen-gevoel te creëren;
  • Plaats het in je bedrijf om de energie te verhogen in de ruimte zodat je de juiste doelgroep aantrekt.

Nota: Bovenstaande voordelen gelden zowel voor de energie eieren die er fysiek uitzien als een ei als het Vita Earth energie ei. Het enige verschil is dat het Vita Earth energie ei nat mag worden en in de grond kan en de andere energie eieren niet. Vermijd voor beide soorten direct zonlicht en koude. Het Vita Earth energie ei is gemakkelijker mee te nemen buitens huis. Het energie ei dat er fysiek  uitziet als een ei is kwetsbaarder en laat je best thuis. Alle soorten energie eieren hebben dezelfde hoge boviswaarde. Alleen de reikwijdte is verschillend, afhankelijk van de grootte.

Ervaringen van klanten

Gerda Copermans
Gerda CopermansEnergie ei eend besteld
Lees verder
"Ik heb het kleine ei sinds zaterdag 6 augustus 2022 en heb al 3 nachten goed geslapen terwijl ik de laatste tijd maar om de andere dag goed sliep. Ik neem het ei dan s avonds ook mee naar de slaapkamer. Ik voel dat de energie in huis hoger is, zuiverder. Dank je 🙏 "
Carlo Ven
Carlo VenEnergie ei klein besteld
Lees verder
Vanaf de eerste dag dat het eenden ei in mijn huis stond hebben mijn vrouw en ik voor het eerst sinds jaren 's nachts doorgeslapen. Ik voel me nu een rustigere mens terwijl ik vroeger altijd gestrest rondliep.
Wim willems
Wim willemsEendenei & Vita Earth besteld
Lees verder
Vandaag op bezoek in een tuin in Schilde en de effecten van het vita earth ei gezien: vrij spectaculair. Planten die het vroeger slecht deden en heel klein bleven, waren nu enorm gegroeid en kerngezond. Een vriendin heeft het ook uitgemeten met een speciale biogeometrie pendel en het was zeer goeie energie. Heb haar zo'n ei meegegeven om verder mee te testen en hopelijk via eenvoudige biogeometrie technieken nog verder te versterken qua afstand. Het ei gaf zelfs betere resultaten dan elektrocultuur technieken, die dikwijls complexer zijn om te bouwen of te fine tunen. Ook beter dan piramides. Het grote ei gaf uiteraard ook een zeer goede meting (in huis), maar nog niet gezien in een tuin. Een aanrader dus!
Vorige
Volgende
Anja V.W.
Anja V.W. Vita Earth energie ei besteld
Lees verder
Mijn Monstera planten hebben nog nooit zo mooie, nieuwe bladeren aangemaakt. kan niet anders dan het ei zijn. Bedankt!
Sylvie
SylvieEenden ei besteld
Lees verder
Kort na mijn aankoop merkte ik al vrij vlug veranderingen op verschillende vlakken: Ik ging beter en vaster slapen, voelde mij energieker en wat ik vooral belangrijk vind om te delen is dat ik beter bij mezelf kan blijven sinds dat ik het ei in huis heb. Ik kan het echt aan iedereen adviseren.
Brigitte
BrigitteVita Earth Energie ei besteld
Lees verder
" Hoera, ik zie al effect ondanks de droogte krijgen mijn fruitbomen nieuwe bladeren zelfs de kersenboom die er nog nauwelijks had toen ik toekwam begin mei"

Bestel hier je energie ei

Bestellen van Blue Earth producten is enkel mogelijk via overschrijving, na aanvraag van je bestelling. Overschrijven vooraf. Na ontvangst van de betaling worden de producten verstuurd en kan je best 2  a 3 werkdagen rekenen.

De snelste manier om te bestellen is door het bedrag te storten op onderstaand rekeningnr van KBC: BE94 7306 6830 2414 met als mededeling je naam en wat je wil bestellen. Of stuur mij een sms: Vicky Ven 0477 77 09 54.

 De producten worden verzonden vanuit Nederland. Bij bestelling vanaf 100€ gratis levering. Bij bestelling onder de 100€ betaal je 9€ verzendkosten. ( Wordt verzonden vanuit Nederland).

Bel mij gerust als je nog vragen hebt, dan reageer ik zo spoedig mogelijk. Vicky Ven 0477 77 09 54 of stuur een mailtje naar info@dichter-bij-jezelf.be

Na bestelling en ontvangst van betaling ontvang je een link met Track & Trace om je pakje op te volgen. ben je niet thuis laten ze een nota achter in de bus om het op te halen in een ophaalpunt je de buurt.

Bestelformulier

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Bleue Earth producten

Dankjewel voor je bestelling

Met je aankoop breng je vrede in jezelf, vrede in huis en vrede op moeder aarde