Een heldere kijk op je ideale werkdag - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
eenheldere kijk op je ideale werkdag

Een Heldere Kijk op je Ideale werkdag

Hoe zou het zijn als je elke dag met veel goesting zou gaan werken? Gewoon doen waar je goed in bent en al je talenten benutten? Nog energie over hebben als je thuis komt voor jezelf, je gezin en andere leuke dingen waar je blij van wordt.

Op een gegeven moment kom je op een bepaald punt in je leven dat je geen energie meer krijgt van je werk, je het gevoel hebt alleen maar hard aan het werken bent, uitgeblust thuiskomt, kortom; geen voldoening meer haalt uit je werk en je leven.

 

Creatief aan de slag

Stel jij jezelf dan wel eens de vraag; ” Is dit het nou? Is dit het leven waar ik van heb gedroomd? Is dit nu het werk waar ik gelukkig van wordt? ” Wel, je bepaald zelf de weg die je bewandeld maar wat is dan jouw weg?

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep creatief aan de slag met jouw ideale werkdag. We gaat een collage maken vanuit je intuïtie, knippen & plakken, om helder te krijgen waar jij echt gelukkig van wordt en welke richting je uit wilt met je carrière.

Collages maken is één van de manieren om bij het voelen te komen. Je leert om de symbolieken die in beeld komen in je collage te vertalen naar jouw persoonlijke situatie. In groep bespreken we wat het voor jou betekent en wat er nu al aanwezig is of wat er net ontbreekt in de job die je nu doet.

Doel?

Je ontdekt of de job die je nu doet of gaat doen aansluit bij jouw grote verlangen vanuit de kern van wie JIJ bent en wat JIJ wilt.
Na deze workshop kan je je collage gebruiken als leidraad bij de keuze van je carrière, je richting vinden met je business of het volgen van een opleiding.
Opgelet! Niet alles zal meteen duidelijk voor je zijn, ook achteraf ga je nog inzichten krijgen in waar je naartoe wilt op je levenspad.

Voor wie?

Workshop: Een Heldere kijk op je Ideale Werkdag

Wanneer?

Data nog te bepalen van 13u00 t/m 18u00

Waar?

Vicky Ven
Kleine Kenenstraat 16 bus 12
3550 Heusden-Zolder ( Boekt), België                        

Bijdrage: 60€

incl. Koffie, biologische thee, water en lekkers. Gebruik van de materialen.

 

Inschrijven

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.