Duidelijkheid in je relaties - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
duidelijkheid in je relatie

Duidelijkheid in je relaties

Wat loopt er mis in jouw relatie en hoe komt het toch dat we zo verschillend lijken? De vraag is: Wat heb jij meegebracht uit het huis waar je vandaan komt voor je ging samenwonen?
Welke overtuigingen zitten er nog en welke bij je partner? Waarom trek je niet de juiste partner aan en/of kan je de vorige niet loslaten.

Ontdek de rode draad doorheen je relaties

Tijdens deze workshop gaan we al kleurend aan de slag met de wasco’s en praktische oefeningen doen om antwoorden uit jezelf naar boven te brengen. Hierdoor ga je duidelijkheid krijgen welke beperkende patronen zich blijven herhalen in je relatie die je ervan weerhouden om voluit te leven. Je gaat als het ware een stap dichter bij jezelf komen en met een andere kijk terug naar huis.

Voor wie?

Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf en wil ontdekken waarom we bepaalde gedragingen stellen naar onszelf en de ander. Wat je hebt geleerd als kind draag je heel je leven mee. Beperkte overtuigingen zorgen voor conflicten in je relatie. Dat komt omdat er emoties zijn uit het verleden die niet verwerkt zijn. Na deze workshop ga je een duidelijker beeld krijgen van hoe je in je relatie staat. Daarnaast ga je jezelf beter begrijpen maar ook je partner.

Je hoeft geen relatie-probleem te hebben om deel te nemen aan deze workshop.

Workshop Duidelijkheid in je Relaties

Wanneer?

Data nog bepalenvan 19u t/m 22u

Waar?

Kleine Kenenstraat 16 bus12
3550 Heusden-Zolder ( Boekt)
België

Bijdrage: 60€

incl. Koffie, thee, water en iets lekkers. Gebruik van de materialen. 

Inschrijven

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.