Workshop Omgaan met emoties in uitdagende tijden - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Omgaan met emoties in bijzondere tijden

Workshop
Omgaan met emoties in uitdagende tijden

We leven in uitdagende tijden en dat brengt regelmatig emoties met zich mee. Niet alleen voor jezelf maar ook op collectief vlak. 

Als ondernemer en als mens kan het moeilijk worden om het hoofd boven water te houden wanneer je klanten verliest, stijgende grondstof-en energieprijzen.  Je zaak moeten sluiten door regels van de overheid. Je droombedrijf stort plots ineen.

 Je gaat vergelijken met anderen die het beter lijken te doen dan jij. Gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst over hoe het verder moet naar de toekomst toe. Financieel vastlopen. Het gevoel er altijd alleen voor te staan steken de kop op. Twijfels over je werk, je relatie met je partner, zorgen over je kinderen, je familie of je dromen. 

Gevoelens van uitsluiting door de mensen in je omgeving op privé, op zakelijk vlak maar ook op maatschappelijk vlak. Het is belangrijk dat we zelfbewust in het leven gaan staan en dat we bij onszelf leren blijven, wat er ook gebeurd. 

Hoe ga je ermee om?

Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep creatief aan de slag gaan met je persoonlijke ontwikkeling en ga je kleuren met waskrijtjes om emoties toe te laten zodat ze een plaats krijgen.

Omgaan met emoties

E Motions

In’ Emotion’ zit het woord’ Motion’, het dient om in beweging te komen. Als we geraakt worden door de ander of door een bepaalde gebeurtenis in ons leven, dan komt dat iets vertellen over wat er in je leeft. De ander is als het ware een spiegel van jezelf en laat zien dat er iets is wat we niet verwerkt hebben.

Creatieve oefeningen

We werken met gerichte oefeningen zodat je niet langer in de emotie te blijft hangen maar op een doeltreffende manier, snel bij jezelf komt waardoor je in vrede komt met jezelf en minder gaat aantrekken van wat er om je heen gebeurt en wat de ander van je denkt. Het is een manier om je snel terug te verbinden met jezelf en de ander.

De wereld is in onvrede, dat komt omdat we onderliggend en op grote schaal in onvrede zijn met onszelf. We zijn gewoon om onze problemen aan de buitenkant op te lossen. Het is juist van belang om naar binnen te gaan en te luisteren wat onze innerlijke stem, het onderbewuste ons komt vertellen want alle antwoorden zitten in onszelf. Het is van belang om te gaan kijken naar ons innerlijke klimaat zodat het klimaat ook aan de buitenkant veranderd.

Wat je gaat leren:


Workshop Omgaan met emoties in uitdagende tijden

Wanneer?

Zaterdag 15 oktober 2022 van 14u00-18u00

Waar?

Kleine Kenenstraat 16 bus12

3550 Heusden-Zolder

Limburg

Bijdrage

80€ incl. btw 

Koffie, biologische thee, water en iets lekkers.

Scroll to Top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.