Workshop Omgaan met emoties in uitdagende tijden - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Omgaan met emoties in bijzondere tijden

Workshop
Omgaan met emoties in uitdagende tijden

We leven in uitdagende tijden en dat brengt regelmatig emoties met zich mee. Niet alleen voor jezelf maar ook op collectief vlak. Als ondernemer kan het moeilijk worden om het hoofd boven water te houden wanneer je klanten verliest, stijgende grondstof-en energieprijzen. Blijven zitten met een hoop stock na grote investeringen. Je zaak moeten sluiten door regels van de overheid. Je droombedrijf stort plots ineen. Gevoelens van onzekerheid en angst over hoe het verder moet naar de toekomst toe. Gevoelens van uitsluiting door de mensen in je omgeving op privé, op zakelijk vlak maar ook op maatschappelijk vlak. Het is belangrijk dat we zelfbewust in het leven gaan staan en dat we bij onszelf leren blijven, wat er ook gebeurd.

 

We gaat leren:

Tijdens deze workshop gaan we in een kleine groep creatief aan de slag  gaan met onze persoonlijke ontwikkeling en gaan we kleuren met waskrijtjes om emoties zodat ze een plaats krijgen.

In’ Emotion’ zit het woord’ Motion’, het dient om in beweging te komen. Als we geraakt worden door de ander of door een bepaalde gebeurtenis in ons leven, dan komt iets vertellen over wat er in ons leeft. De ander is als het ware een spiegel van onszelf en dat er iets is wat we niet verwerkt hebben.

De wereld is in onvrede, dat komt omdat we onderliggend en op grote schaal in onvrede zijn met onszelf. We zijn gewoon om onze problemen aan de buitenkant op te lossen. Het is juist van belang om naar binnen te gaan en te luisteren wat onze innerlijke stem, het onderbewuste ons komt vertellen want alle antwoorden zitten in onszelf. Het is van belang om te gaan kijken naar ons innerlijke klimaat zodat het klimaat ook aan de buitenkant veranderd.

We werken met gerichte oefeningen om op korte tijd bij jezelf te komen zodat je niet te lang in de emotie te blijven hangen maar op een doeltreffende manier snel bij jezelf te komen zodat je in vrede komt bij jezelf en minder gaat aantrekken van wat er om je heen gebeurt. Het is een manier om je snel terug te verbinden met jezelf en de ander.


Workshop Omgaan met emoties in uitdagende tijden

Wanneer?

Donderdag 23 juni 2022 van 19u t/m 22u

Waar?

Kleine Kenenstraat 16 bus12
3550 Heusden-Zolder ( Boekt)
België

Bijdrage

80€ incl.btw

Koffie, thee, water en iets lekkers. Gebruik van de materialen. 


Waar?

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.