Creatieve Loopbaanbegeleiding - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Creatieve loopbaanbegeleiding

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek van 30 min luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.                             Vicky Ven 0477 77 09 54

Creatieve Loopbaanbegeleiding

Ga creatief aan de slag met het maken van moodboards, kleuren met de wasco’s en vindt een job die helemaal aansluit bij jouw verlangen vanuit de kern van wie je echt bent.

Ben jij toe aan een nieuwe richting in je leven?

Ben jij zowel fysiek als mentaal uitgeblust omdat je vastzit in een job die niet meer goed voelt? Of zit je in een gouden kooi waardoor je de stap niet durft zetten naar die echte verandering en voluit leven?

Misschien verlang jij er stiekem naar om een eigen business te starten en hou je jezelf tegen omdat je teveel luistert naar die vervelende stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je nog niet goed genoeg bent, omdat je de lat voor jezelf te hoog legt waardoor je je droom blijft uitstellen? Of luister jij teveel naar de mensen uit je omgeving, die je er keer op keer van weerhouden om te doen wat je graag doet omdat je jezelf kleiner houdt dan dat je in werkelijkheid bent?

Je bent zelfstandige en wil heroriënteren met je bestaande bedrijf  of bijscholen maar je weet nog niet waar naartoe, omdat het lijkt alsof er 1001 blijft zitten en er niks is dat bij je past;

Je bent een multi-potential (creatieve generalist)? Diep vanbinnen voel je dat je hopen ambitie en ideeën hebt en maar je weet niet wat eerst te kiezen;

Creatief aan de slag

Tijdens de creatieve loopbaanbegeleiding ga je creatief aan de slag en word je uitgedaagd om je unieke talenten in kaart te brengen zodat je je dromen nu al gaat realiseren, in kleine stappen. Aan de hand van creatieve tools zoals schrijfoefeningen, het maken van vision boards, tekenen, kleuroefeningen, knippen & plakken, kleien, symbolentaal, muziek,… breng ik je bij het voelen om een helder zicht te krijgen op je dromen en verlangens, vanuit de kern van wie je bent. 

Ja maar, ik ben niet creatief

Ik hoor je al zeggen; “ Ja maar, ik ben helemaal niet creatief!”. Iedereen is creatief! Alleen zijn we het onderweg kwijtgeraakt of werden je talenten als kind niet gezien of kreeg je niet de mogelijkheid om ze te ontwikkelen omdat er geen geld was of omdat je omgeving je wilde duwen in een richting die niet voor jou bestemd was. Misschien was jij wel diegene die het anders zag en werd je daarvoor afgewezen.

Wat mag je verwachten?

Voor wie?

Prijs Creatief loopbaan-traject

720€ voor zes sessies van anderhalf uur, incl. materialen

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen....

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.