Creatieve Loopbaanbegeleiding - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
1 op 1 Coaching

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek van 30 min luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.                             Vicky Ven 0477 77 09 54

Creatieve Loopbaanbegeleiding

Ga creatief aan de slag met het maken van moodboards, kleuren met de wasco’s en vindt een job die helemaal aansluit bij jouw verlangen vanuit de kern van wie je echt bent.

Ben jij toe aan een nieuwe richting in je leven?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Creatief aan de slag

Tijdens de loopbaanbegeleiding ga je creatief aan de slag en word je uitgedaagd om je unieke talenten in kaart te brengen zodat je je dromen nu al gaat realiseren, in kleine stappen. Aan de hand van creatieve tools zoals schrijfoefeningen, het maken van vision boards, tekenen, kleuroefeningen, knippen & plakken, kleien, symbolentaal, muziek,… breng ik je bij het voelen om een helder zicht te krijgen op je dromen en verlangens, vanuit de kern van wie je bent. 

Ja maar, ik ben niet creatief

Ik hoor je al zeggen; “ Ja maar, ik ben helemaal niet creatief!”. Iedereen is creatief! Alleen zijn we het onderweg kwijtgeraakt of werden je talenten als kind niet gezien of kreeg je niet de mogelijkheid om ze te ontwikkelen omdat er geen geld was of omdat je omgeving je wilde duwen in een richting die niet voor jou bestemd was. Misschien was jij wel diegene die het anders zag en werd je daarvoor afgewezen.

Wat mag je verwachten?

Voor wie?

Prijs Creatief loopbaan-traject

600€ voor zes sessies van anderhalf uur, incl. materialen

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen....

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.