Creatieve Loopbaanbegeleiding - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Creatieve loopbaanbegeleiding

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek van 30 min luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.                             Vicky Ven 0477 77 09 54

Creatieve Loopbaanbegeleiding

Ga creatief aan de slag met het maken van moodboards, kleuren met de wasco’s en vindt een job die helemaal aansluit bij jouw verlangen vanuit de kern van wie je echt bent.

Ben jij toe aan een nieuwe richting in je leven of een carrière-switch?

Ben jij zowel fysiek als mentaal uitgeblust omdat je vastzit in een job die niet meer goed voelt? Of zit je in een gouden kooi waardoor je de stap niet durft zetten naar die echte verandering en voluit leven?

Misschien verlang jij er stiekem naar om een eigen business te starten en hou je jezelf tegen omdat je teveel luistert naar die vervelende stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je nog niet goed genoeg bent, omdat je de lat voor jezelf te hoog legt waardoor je je droom blijft uitstellen? Of luister jij teveel naar de mensen uit je omgeving, die je er keer op keer van weerhouden om te doen wat je graag doet omdat je jezelf kleiner houdt dan dat je in werkelijkheid bent?

Loopbaanbegeleiding op een dieper niveau

Als je weet wie je bent, wat je talenten zijn, waar je vuur van aangaat dan wil je dat natuurlijk dolgraag vertalen naar je leven en je loopbaan. Bij Dichter bij Jezelf ga je met behulp van praktische en creatieve tools de vertaalslag maken zodat het niet bij grootse dromen en plannen blijft maar dat je ze ook echt gaat realiseren. Nu al , in kleine stappen.

Creatieve loopbaanbegeleiding op een dieper niveau. We duiken graag dat laagje dieper om blijvende verandering teweeg te brengen.

Bij Dichter bij Jezelf gaan we samen op zoek naar je missie in het leven, die grote droom, je passie, je vuur, datgene waarvoor jij warm van wordt en gaat stralen vanuit wie je echt bent.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Ik geloof niet in de klassieke loopbaanbegeleidng, geen “one size fits all oplossing” waarbij je vanuit je hoofd gaat zoeken welke je richting je uit wilt met je carrière. Met alle informatie die we dagelijks binnen krijgen zit je hoofd zo vol dat je het allemaal niet meer gefilterd krijgt.

Bij Dichter bij Jezelf ga je op een creatieve manier aan de slag met jezelf vanuit het voelen, om vanuit je onderbewuste helder te krijgen waar jij echt naar verlangt vanuit de kern van wie je bent. Daarom werk ik volledig op maat van wat jij nodig hebt en ga ik in op wat spontaan naar boven komt als je voor me zit. Je bepaalt zelf waar je aan wilt werken, zodat het traject helemaal aansluit bij jouw noden.

Omdat we leven in tijden van grote veranderingen werk ik bij Dichter bij Jezelf  bewust niet met loopbaancheques van de VDAB omdat we binnen de 6 jaar al nood hebben aan een carrière-switch, vaak zelf al na één jaar. En je hoeft niet te voldoen aan een hoop voorwaarden om in aanmerking te komen

Creatief aan de slag

Tijdens de loopbaanbegeleiding ga je creatief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en word je uitgedaagd om je unieke talenten in kaart te brengen zodat je je dromen nu al gaat realiseren, in kleine stappen.Aan de hand van creatieve tools zoals schrijfoefeningen, het maken van vision boards, tekenen, kleuroefeningen, knippen & plakken, kleien, symbolentaal, muziek,… breng ik je bij het voelen om een helder zicht te krijgen op je dromen en verlangens, vanuit de kern van wie je bent. 

Ja maar, ik ben niet creatief

Ik hoor je al zeggen; “ Ja maar, ik ben helemaal niet creatief!”. Iedereen is creatief! Alleen zijn we het onderweg kwijtgeraakt of werden je talenten als kind niet gezien of kreeg je niet de mogelijkheid om ze te ontwikkelen omdat er geen geld was of omdat je omgeving je wilde duwen in een richting die niet voor jou bestemd was. Misschien was jij wel diegene die het anders zag en werd je daarvoor afgewezen.

Wat mag je verwachten?

Voor wie?

Prijs Creatief loopbaan-traject

600€ voor zes sessies van anderhalf uur, incl. materialen

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen....

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.