Carrièrecoaching - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Carrièrecoaching

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit gesprek van 30 min via Skype of telefonisch luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.

Carrièrecoaching

Opzoek naar de rode draad doorheen je carrière

Carrièrecoaching op een dieper niveau

Je hebt een job in loondienst

Ben jij zowel fysiek als mentaal uitgeblust omdat je vastzit in een job in loondienst die niet meer goed voelt? Of zit je in een gouden kooi waardoor je de stap niet durft zetten naar die echte verandering en voluit leven? 

Je verlangt ernaar om een eigen business te starten en je houdt jezelf tegen omdat je teveel luistert naar die vervelende stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je nog niet goed genoeg bent, je legt de lat voor jezelf te hoog waardoor je je droom blijft uitstellen. Of luister jij teveel naar de mensen uit je omgeving, die je ervan weerhouden om te doen wat je graag doet omdat je jezelf kleiner houdt dan dat je in werkelijkheid bent.

Je bent ondernemer

Je had een droombedrijf maar in deze uitdagende tijden van vele maatregelen, zie je door het bos de bomen niet meer. Misschien heb je op ‘0’ gestaan waardoor je begint te twijfelen of die droom nog wel de moeite waard is om in stand te houden. Hoe ga je om met die terugvallen en wat komen ze je vertellen? Je wordt uitgenodigd om weer opzoek te gaan naar wie je bent en je wil nieuwe wegen bewandelen, een nieuwe droom om te verwezenlijken.

Opzoek naar je missie

Bij Dichter bij Jezelf gaan we samen op zoek naar wie je bent, waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je carrière of je droombedrijf. Met behulp van de Script-As-Methode  gaan we samen opzoek naar de rode draad doorheen je carrière.

Je gaat kleuren met de waskrijtjes om je emoties toe te laten zodat je gaat ontdekken welke patronen zich telkens herhalen in je leven, wat ze je komen vertellen en welke lessen je eruit kan leren. Je gaat als het ware de bijzondere bomen door het bos terug zien.

Teveel hooi op je vork

Vaak nemen we teveel hooi op onze vork. Ik leer je hoe je slimmer en zelfbewuster omgaat met je energie en hard werken omzet in ‘ zacht werken’ zodat je weer een evenwicht ervaart tussen actie en ontspanning. 

Met andere woorden, weer gaan zorgen voor jezelf zodat je weer voluit gaat genieten van het leven in alles wat je doet.

Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen:

Herontdek je talenten

Naast de diepgaande carrièrecoaching kan je er ook voor kiezen om aanvullend creatief aan de slag met jezelf om je talenten te herontdekken.

Je gaat kleuroefeningen doen, moodboards maken of boetseren om datgene waar je echt naar verlangt naar de opppervlakte tebrengen zodat je een beeld krijgt van wie je in werkelijkheid bent. Het is een leuke manier om jezelf te leren kennen.

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen...

“Vicky heeft me geholpen om na een moeilijke periode terug mezelf te vinden en me te doen laten beseffen dat de verschillende dingen waar ik mee bezig ben in te passen binnen het verhaal dat ik wil brengen. “Tijdens onze tocht heeft Vicky me ook kennis laten maken met de Healy. Een apparaat die zeker ook is de tests op mij het nodige positieve effect hebben gehad.”
Joep G.
Architect
Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.