Carrièrecoaching - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Neem jij ook altijd
teveel hooi
op je vork?

Maak een afspraak voor een Gratis Scangesprek

Tijdens dit gesprek van 30 min via Skype of telefonisch luister ik even waar je mee zit en wijs ik je alvast welke wegen er mogelijk zijn voor jou om verder te kunnen.

Carrièrecoaching

Vind de rode draad doorheen je carrière

Carrièrecoaching op een dieper niveau

We duiken graag dat laagje dieper om blijvende verandering teweeg te brengen. Bij Dichter bij Jezelf gaan we samen op zoek naar je missie in het leven, die grote droom, je passie, je vuur, datgene waarvoor jij warm van wordt en gaat stralen vanuit wie je echt bent.

We gaan met behulp van de Script-As-Methode opzoek naar de rode draad doorheen je carrière. Je gaat kleuren met de waskrijtjes om je emoties toe te laten zodat je gaat ontdekken welke patronen zich telkens herhalen in je leven, wat ze je komen vertellen en welke lessen je eruit kan leren. 

Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen:

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Wat anderen zeggen...

“Vicky heeft me geholpen om na een moeilijke periode terug mezelf te vinden en me te doen laten beseffen dat de verschillende dingen waar ik mee bezig ben in te passen binnen het verhaal dat ik wil brengen. “Tijdens onze tocht heeft Vicky me ook kennis laten maken met de Healy. Een apparaat die zeker ook is de tests op mij het nodige positieve effect hebben gehad.”
Joep G.
Architect
Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.