Watervitalisatie Vita Blue 32 - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Watervitalisatie Blue Earth

Blue Earth

Blue Earth maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. Blue Earth draagt op deze manier bij om het water op aarde en al het leven wat zij ondersteunt, haar oorspronkelijke balans terug te geven. Hierdoor kan de mens worden bijgestaan in het grote transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde.

Watervitalisator Vita Blue 32

Gezond en vitaal water door de watervitalisator Vita Blue 32

Door gebruik te maken van de Vita Blue 32 watervitalisator kun je zelf de kwaliteit van je kraanwater enorm verbeteren.
Deze watervitalisator is ontwikkeld door de beste wetenschappers op watergebied en werkt middels technieken uit de kwantum fysica.

De Vita Blue 32 stijgt dan ook ver uit boven de gangbare vitalisators,
deze bereikt energiewaardes die nooit eerder vertoond zijn en is in staat je water geheel te zuiveren van oude belastende energie.

Wat verandert er aan het water door het gebruik van de watervitalisator Vita Blue 32?

Het water gaat gedurende ongeveer 20 seconden door de vitalisator heen. Binnen deze tijd gaat de oude belastende informatie uit het water en wordt het water op ontspannen wijze vervuld van hoogvitale levensenergie en frisse nieuwe informatie, ofwel gevitaliseerd water.

Waaraan herken je de verandering?

 • Het water begeeft zich naar de ideale ph waarde. (tussen 7 en 7,5)
 • Het water krijgt een zachte natuurlijke smaak hierdoor is het een totale herbeleving om te proeven.
 • Je hebt zin om water te drinken: Omdat de stoffen in het water in balans zijn wordt het water gelijk opgenomen in het lichaam, dit bemerk je al in de mond.
 • Minder kalkafzetting. Er zet zich minder tot geen kalk vast aan b.v. waterkokers en in leidingen: Dit gebeurt doordat de toestand van het water verandert. Kalk oftewel calcium behoort thuis in het water. Dus als het water in balans is zal de kalk zich niet meer afscheiden maar in verbinding blijven met het water als geheel. Hierom wordt onze watervitalisatie ook wel als waterontharder gebruikt.
 • Verwijderen chemicaliën. De smaak van het water in het algemeen is beter, zo heeft het minder tot geen chemische bijsmaak van bijvoorbeeld chloor etc.
 • Water stelt zich dienstbaar op en beweegt zich graag terug naar zijn oorsprong.

Terug naar de oerkracht

Water legt een lange weg af voordat het bij jou thuis uit de kraan komt.
Het is al eeuwen oud en heeft in oorsprong een zuivere levensvolle kracht. Het is op vele plaatsen geweest en stroomde en kabbelde door natuurlijke gesteentes, aarde en planten.
Maar het is helaas door ons moderne leven overspoeld geraakt door veel ongezonde informatie in de vorm van o.a. chemicaliën, medicijnresten, resten van pesticiden etc.  Daarom wordt het steeds moeilijker het water te zuiveren van deze informatie.

Water is als een bandrecorder die informatie opneemt van alles waarmee het in aanraking is gekomen. Deze belastende informatie wordt verwijderd in de watervitalisering Vita Blue en wordt weer gevuld met oorspronkelijke levensenergie.

Dit proces vind plaats op de volgende wijze:

Harmonisch wervelen

 • Het water wordt gewerveld op harmonische wijze. Dit betekent dat er geen grote druk uitgeoefend wordt maar dat het middels ronde bewegingen en zachte stroming kan wervelen. Waardoor de aanwezige zuurstof in het water weer vrij kan komen. Het water zich kan ontspannen en tot een eigen evenwicht kan komen. De watervitalisator Vita Blue 32 schept voorwaarden waardoor het water zich kan bewegen naar zijn oorsprong. Hierdoor ontstaan er weer volspectrum coherente velden in het water in plaats van chaotische velden en ontstaat er harmonie.

De-informeren en informeren

 • Informatie die in water aanwezig is bevind zich in 2 lagen, op energetisch gebied en op fysiek gebied.
  Energetische informatie in water omvat 99,99 % en fysieke informatie 0,01 %. Dit terwijl wij de fysieke informatie direct waarnemen en er meestal vanuit gaan dat deze het belangrijkste is . Toch is dit anders, de energetische informatie heeft zeer veel invloed op ons.
  De Vita Blue 32  is in staat om de belastende energetische informatie volledig te verwijderen en het water opnieuw te informeren met levensenergie. Het grote verschil proef je en voel je direct.
  In de ‘Vita Blue 32’ stroomt het water eerst linksom , maakt dan een lemniscaat en stroomt vervolgens rechtsom. De linksom draaiende beweging haalt de oude informatie uit het water, de rechtsom draaiende beweging brengt de oorspronkelijke levensenergie terug in het water. In combinatie met de Blue Earth energie eieren en Blue Earth Elixer die in het systeem aanwezig zijn, geeft dit een bijzonder resultaat.

Het ’Blue Earth Energie Ei’ met ‘Blue Earth Elixer’

 • Het water dat door de Watervitalisator “Vita Blue 32” stroomt, beweegt zich langs meerdere Energie Eieren. Het Blue Earth Energie Ei gevuld met Blue Earth Elixer heeft een zeer hoge Boviswaarde/ levensenergie vervuld van een positieve liefdevolle informatie. Als resultaat zal water dat vlakbij is of bij voorkeur langs stroomt zoals in de “Vita Blue 32” de hogere levensenergie gaan overnemen. Water is daar zeer ontvankelijk voor en keert graag terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Verzegeling, Vitalisators vergelijken

Blue Earth energie ei groot

Door ons speciale procedé is de informatie in onze “Vita Blue” permanent aan het water verbonden en verliest het zijn levenskracht niet.

Precies dat maakt onze watervitalisator “Vita Blue 32” zo bijzonder en uniek in de markt in vergelijking met andere vitalisers. Vitalisators zijn reeds lang verkrijgbaar op de markt. Het is echter bekend dat water zeer beïnvloedbaar is en ook snel zijn positieve lading weer kan verliezen. Op deze wijze kan de positieve informatie in een watervitaliser omlaag gaan in zijn waarde of telkens gezuiverd moeten worden. Hierdoor zijn de meeste vitalisers maar een beperkte tijd bruikbaar waarna ze snel omlaag gaan met hun resultaten.

Door de verzegeling van de energie in het water van de Energie Eieren is dit echter niet nodig. Dit maakt dat de “Vita Blue 32” verder gaat dan elk ander vitalisatiesysteem. Het woord vitalisatie voldoet dan ook niet meer.  Het gaat om het diepgaand zuiveren van de energie, waarna het water weer ruimte heeft zich te vervullen met frisse nieuwe levensenergie. Dit maakt dat het water weer kan doen waar het oorspronkelijk voor bedoeld is: je lichaam zuiveren en voeden.

Verder zorgt de verzegeling ervoor dat de “Vita Blue 32” eenvoudig in gebruik is, want er is geen onderhoud nodig, ook hoeven er geen dure filters vervangen te worden.  Het systeem kan jaren mee gaan.

Het Energie Ei in de Vita Blue

De vorm van het ei komt men in de natuur niet per toeval tegen, het  blijkt een van de meest krachtige vormen te zijn die in de natuur voorkomt. In het ei wordt het nieuwe leven geboren. In metingen is duidelijk aangetoond dat alles wat in een ei aanwezig is met een bepaalde Boviswaarde en positieve informatie, in zijn waarde wordt vermenigvuldigd. Ons speciale  Blue Earth Levenselixerwater heeft een zeer hoge Boviswaarde (waarde uitgedrukt in levenskracht)van 508.000.  Deze wordt in het Energie Ei vermenigvuldigd naar een waarde van 730.000.

 

Technische gegevens

Materiaal: Hoogwaardig RVS
Gewicht: 8,3 Kg
Grootte: 47 cm (h) x 13 cm (b) met een uitstulping van 32 cm breed
Maat leiding: 1 duims (32 mm).
Bedrijfstemperatuurbereik: 60 graden
Welk water mag er door heen gaan: kraanwater, Water met bestanddelen die kleiner zijn dan 5 micron.
Stroomsnelheid: 700 liter per uur
Max. Bedrijfsdruk: 8 Bar
Mate van isolatie: RC waarde: 1,5
Periode van werking: Constant
Onderhoudsvereisten: Bij normaal kraanwater geen onderhoud nodig.

Vita Blue 32

Verkoopprijs: 2783,00€ incl.btw

Kosten installatie indien door Blue Earth: max 250,00€ incl. btw Dit is afhankelijk van de ligging van de leidingen. Er wordt vooraf gevraagd om een foto te maken.

Voordelen van de Vita Blue 32:

 • Geeft het water een fijne en zachte smaak.
 • Optimaliseert pH waarde: 7 – 7,5
 • Verhoogt Boviswaarde ter aanduiding van de levenskracht in het water
 • Is gezond en voedend voor het  lichaam
 • Blijft door verzegeling van de informatie jarenlang zijn werk doen.
 • Heeft een zeer lange levensduur door het intelligente ontwerp en 100 % gebruik van hoogwaardig RVS.
 • Heeft geen vervanging van filters nodig.
 • Behandeld water aan het begin van de waterleiding en zuivert water in het hele huis.
 • Heeft 5 jaar lange garantie.

Installatie van de vitalisator

De Watervitalisator “Vita Blue 32”  kan door een medewerker van ons of door elke loodgieter worden geïnstalleerd. U ontvangt een uitgebreide installatiehandleiding bij het product. 

Ook worden er 2 speciale beugels meegeleverd waarmee de “Vita Blue” aan de wand bevestigd kan worden. Wat u verder nodig heeft aan leidingen en kranen is afhankelijk van uw situatie en zal onze medewerker of uw loodgieter verder met u opnemen.

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.