Blue Earth - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Mijn missie?

Samen met jou, van moeder aarde een betere plek maken

Bleue Earth producten
De band met je moeder onder de loep

Hoe zou het zijn om meer harmonie in huis te ervaren?

Er is bij iedereen wel eens een keer onrust in huis omdat we soms de verbinding met onszelf kwijt zijn. Door een  gejaagde levensstijl, een conflict onder elkaar, overprikkeling door alle informatie die we dagelijks over ons heen krijgen. een ongezonde levensstijl door drukte, gebeurtenissen die ons onderuit halen, angsten die in de maatschappij gecreëerd worden die ons onzeker maken. 

Met de producten van Blue Earth breng je terug rust en vrede in huis. Door de accesoires in de ruimte te plaatsen verhoog je de frequentie in huis en creëer je terug harmonie, een gevoel van thuiskomen in de ruimte en dit heeft een positieve invloed op jezelf en je naasten in je omgeving.

Mijn missie? Moeder aarde terug vruchtbaar maken zodat het een vredige plaats wordt om te leven.

Blue Earth Energie ei

Het Blue Earth Energie Ei heeft een boviswaarde van rond de 390.000. Dit is een waarde uitgedrukt in levenskracht. Een bijzonder hoge waarde die voelbaar is voor vele mensen. Wetende dat heilige waters een boviswaarde hebben van rond de 20.000. De piramides van Visoko, een krachtplaats in Bosnië heeft een boviswaarde tussen de 30.000 en 45.000.

Het ei is omgeven met een dikke laag klei waaraan verschillende weken aan gewerkt is met de hand. Het ei is gevuld met het ‘Blue Earth Elixer water’. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan met een door Blue Earth ontworpen toestel, om tot de bijzonder hoge Boviswaarde te komen. Water is een informatiedrager en door de bijzondere behandeling word de negatieve informatie dat in het water zit, omgezet in positieve informatie zodat het water de oorspronkelijke oerbronstatus terug gaat aannemen. Het water wordt verzegeld waardoor de positieve informatie behouden blijft. Ze verliest daardoor ook niet haar levenskracht. 

Je plaatst het energie ei best op een centrale plek in het huis. Het ei heeft een gunstig effect op het welzijn van alles wat aanwezig is in huis: jezelf, je medebewoners, dieren, planten en je omgeving. Je brengt dus letterlijk een krachtplek in huis en het neutraliseert stralingsbelasting. Ervaar zelf wat het met je doet want het is voor iedereen anders.

Het ei wordt gemaakt in een grote( ongeveer 20cm) en kleine variant. (ongeveer 14cm).  Het grote energie ei is gericht op het verhogen van de (reikwijdte 38 meter) frequentie in het gehele huis en het kleine energie ei is gericht op het verhogen van de frequentie van een kamer (reikwijdte 20 meter).

Beide modellen worden geleverd met een houten zitstandaard.

 

Blue Earth energie ei groot

Energie ei groot

In het grote zit een ei een struisvogel-ei en werkt in een straal van 38 meter rondom het ei. 

Prijs: 299€ incl. btw

Blue Earth Energie ei klein

Energie ei klein

In het kleine ei zit een eendenei gevuld met een levenselixerwater en heeft een reikwijdte van 20 meter rondom het ei.

Prijs: 166€ incl. btw

Ervaringen van klanten

Gerda Copermans
Gerda CopermansEnergie ei eend besteld
Lees verder
"Ik heb het kleine ei sinds zaterdag 6 augustus 2022 en heb al 3 nachten goed geslapen terwijl ik de laatste tijd maar om de andere dag goed sliep. Ik neem het ei dan s avonds ook mee naar de slaapkamer. Ik voel dat de energie in huis hoger is, zuiverder. Dank je 🙏 "
Carlo Ven
Carlo VenEenden ei besteld
Lees verder
Vanaf de eerste dag dat het eenden ei in mijn huis stond hebben mijn vrouw en ik voor het eerst sinds jaren 's nachts doorgeslapen. Ik voel me nu een rustigere mens terwijl ik vroeger altijd gestrest rondliep.
Previous
Next
Brigitte
Brigitte Vita Earth element besteld
Lees verder
" Hoera, ik zie al effect ondanks de droogte krijgen mijn fruitbomen nieuwe bladeren zelfs de kersenboom die er nog nauwelijks had toen ik toekwam begin mei"
Sylvie
SylvieEenden ei besteld
Lees verder
Kort na mijn aankoop merkte ik al vrij vlug veranderingen op verschillende vlakken: Ik ging beter en vaster slapen, voelde mij energieker en wat ik vooral belangrijk vind om te delen is dat ik beter bij mezelf kan blijven sinds dat ik het ei in huis heb. Ik kan het echt aan iedereen adviseren.
Previous
Next
Bleue Earth producten

Producten bestellen

Bestellen van Blue Earth producten is enkel mogelijk via overschrijving, na aanvraag van je bestelling. Overschrijven vooraf op reknr: BE94 7360 6830 2414 op naam van Dichter bij Jezelf met vermelding van je naam. Na ontvangst van de betaling worden de producten verstuurd en kan je best 2  a 3 werkdagen rekenen.

De producten worden verzonden vanuit Nederland. Bij bestelling vanaf 100€ gratis levering. 

Bel mij gerust als je nog vragen hebt, dan reageer ik zo spoedig mogelijk. Vicky Ven 0477 77 09 54 of stuur een mailtje naar info@dichter-bij-jezelf.be

Na bestelling en ontvangst van betaling ontvang je een link met Track & Trace om je pakje op te volgen. ben je niet thuis laten ze een nota achter in de bus om het op te halen in een ophaalpunt je de buurt.

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Bleue Earth producten

Dankjewel voor je bestelling

Met je aankoop breng je vrede in jezelf, vrede in huis en vrede op moeder aarde