Blue Earth - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Mijn missie?

Samen met jou, van moeder aarde een betere plek maken

Bleue Earth producten

Hoe zou het zijn om meer harmonie in huis te ervaren?

Er is bij iedereen wel eens een keer onrust in huis omdat we soms de verbinding met onszelf kwijt zijn. Door een  gejaagde levensstijl, een conflict onder elkaar, overprikkeling door alle informatie die we dagelijks over ons heen krijgen. een ongezonde levensstijl door drukte, gebeurtenissen die ons onderuit halen, angsten die in de maatschappij gecreëerd worden die ons onzeker maken. 

Met de producten van Blue Earth breng je terug rust en vrede in huis. Door de accesoires in de ruimte te plaatsen verhoog je de frequentie in huis en creëer je terug harmonie, een gevoel van thuiskomen in de ruimte en dit heeft een positieve invloed op jezelf en je naasten in je omgeving.

Mijn missie? Moeder aarde terug vruchtbaar maken zodat het een vredige plaats wordt om te leven.

Blue Earth energie ei groot

Energie ei groot Struisvogel: bereik 38 meter

Prijs: 299€

Blue Earth Energie ei

Het Blue Earth Energie Ei heeft een Boviswaarde (waarde in levenskracht energie) van rond de 390.000 Bovis Dat is een bijzonder hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.Het grote ei is van een struisvogel en werkt in een straal van 38 meter rondom het ei. Het kleine ei is afkomstig van een eend en heeft een bereik van 20 meter rondom het ei. Zowel het grote als kleine ei worden geleverd met een houten zitstandaard.

Het ei wordt gemaakt in een grote en kleine variant. 
Het ei is gevuld met ‘Blue Earth Elixer’ en omgeven met een dikke laag klei. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan om tot de bijzonder hoge Boviswaarde te komen

Blue Earth energie ei groot

Energie ei klein, Eend: bereik 20 meter

Prijs: 166€

Torteleitje

Torteleitje, bereik: 2 meter

Prijs: 17,50€

Blue Earth Torteleitje

Vita Earth natuurlijke grondverbetering

Het Blue Earth Torteleitje is bedoeld voor jou als persoonlijke bescherming en als bekrachtiging van jouw energie.
Het eitje werkt in een omtrek van 2 meter en heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 384.000 Bovis. Dat is een zeer hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Het Torteleitje is gemaakt van een kwarteleitje dat gevuld is met Blue Earth Elixer.
Je kunt het torteleitje makkelijk bij je dragen. Het is fijn deze te gebruiken voor in je broekzak of jaszak, voor naast je pc, voor onder je hoofdkussen etc.

Het Torteleitje wordt omvat door een harslaag waardoor deze stootvast is en ook bestand tegen water.

Maten zijn 3 (b) x 4 (h) cm ,  gewicht : 37 gram.

Blue Earth Vita Earth element

Vita Earth element

Prijs 62/ stuk€
3 stuks 155€
5 stuks 239€

Vita Earth element

Vita Earth natuurlijke grondverbetering

Voor de tuin en voor in water is er een speciale variant gemaakt met een beschermende laag. Door de behuizing van de Vita Earh worden de energieeieren niet aangetast door de natuur elementen en kunnen de regenererende en herstellende eigenschappen van de Vita Earth haar werk doen voor het welzijn van de Aarde.

De Vita Earth heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis. Dat is een extreem hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Blue Earth Levenselixer water

Blue Earth Levenselixer water

Prijs: fles 1 liter 12,50€
3 flessen 31,50€
6 flessen 60€

Blue Earth Levenselixer water

Blue Earth Elixer is speciaal behandeld water die haar natuurlijke zuiverheid, kracht en potentie heeft terug gekregen. Door de behandelingen die het water met de natuurlijke methoden van Blue Earth heeft ondergaan komt de oerkracht weer terug in het water. Dit zuivere en krachtige water is na de behandeling van Blue Earth verder verrijkt met zuurstof waardoor het zelfherstellende vermogen van het lichaam nog verder wordt ondersteund. Blue Earth Elixer verlegd grenzen als het gaat om herstel op holistische wijze.

Vanwege de kracht van het elixer is er weinig nodig voor inname om effecten te bereiken die het voor de mens in potentie in zich heeft. Aanbevolen dosering 1 á 2 keer daags 125 ml.

Bleue Earth producten

Producten bestellen

Voorlopig is het bestellen van Blue Earth producten enkel mogelijk via overschrijving, na aanvraag van je bestelling. Overschrijven vooraf op reknr: BE94 7360 6830 2414 op naam van Dichter bij Jezelf met vermelding van je naam. Na ontvangst van de betaling worden de producten verstuurd en kan je best 2  a 3 werkdagen rekenen. 

Blue Earth is t/m 21/8/2022 in verlof waardoor de leveringen wat trager kunnen verlopen.

Opgelet! Kijk voor je het formulier verzend of dat je enkel de producten aanduid die je wenst, en dat de overige op “geen” staan. 

Stuur mij een sms naar Vicky Ven: 0477 77 09 54, indien je hulp nodig hebt, dan reageer ik zo spoedig mogelijk. Of een mailtje naar info@dichter-bij-jezelf.be

Liever bestellen per sms? Dat kan ook!

Gerda CopermansEnergie ei eend besteld
Lees verder
"Ik heb het kleine ei sinds zaterdag 6 augustus 2022 en heb al 3 nachten goed geslapen terwijl ik de laatste tijd maar om de andere dag goed sliep. Ik neem het ei dan s avonds ook mee naar de slaapkamer. Ik voel dat de energie in huis hoger is, zuiverder. Dank je 🙏 "
Carlo VenEenden ei besteld
Lees verder
Vanaf de eerste dag dat het eenden ei in mijn huis stond hebben mijn vrouw en ik voor het eerst sinds jaren 's nachts doorgeslapen. Ik voel me nu een rustigere mens terwijl ik vroeger altijd gestrest rondliep.
Previous
Next
Brigitte Vita Earth element besteld
Lees verder
" Hoera, ik zie al effect ondanks de droogte krijgen mijn fruitbomen nieuwe bladeren zelfs de kersenboom die er nog nauwelijks had toen ik toekwam begin mei"
Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Bleue Earth producten

Dankjewel voor je bestelling

Met je aankoop breng je vrede in jezelf, vrede in huis en vrede op moeder aarde