Blue Earth - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling
Bleue Earth producten
De band met je moeder onder de loep

Mijn missie?

Samen met jou, van moeder aarde een betere plek maken

Als verdeler voor België van Blue Earth wil ik samen met jou een mooiere en betere plek maken en de frequentie op aarde naar een hogere level tillen. Dat kan met de met het energie ei en de watervitalisator van Blue Earth. Het bedrijf maakt producten beschikbaar voor waterbehandeling op niveau van quantum fysica. Het draagt op deze manier bij om het water op aarde en al het leven wat zij ondersteunt, haar oorspronkelijke balans terug te vinden.

Energie ei

Het Energie Ei is een bijzonder product van Blue Earth, omdat deze vorm niet alleen een prachtige invloed uitoefent op het water, maar vooral ook op ons, de omgeving en de aarde. We hebben vandaag de dag veel te maken met kunstmatige vormen van straling, waardoor ons natuurlijke energieveld behoorlijk verstoord kan raken. Het energie ei biedt je een diepere verbinding met jezelf en versterkt je energieveld door de waterbehandeling van Blue Earth te combineren met deze sterke natuurlijke geometrische vorm. 

Het menselijk energieveld, je huis, de aarde en alles wat er omheen leeft krijgt hierdoor een herstel en verbind je weer met je oorspronkelijke energie. Deze is verkrijgbaar als groot formaat, klein formaat 

Watervitalisator Vita Blue 32

Gezond en vitaal water door de watervitalisator Vita Blue 32

Door gebruik te maken van de Vita Blue 32 watervitalisator kun je zelf de kwaliteit van je kraanwater enorm verbeteren.
Deze watervitalisator is ontwikkeld door de beste wetenschappers op watergebied en werkt middels technieken uit de kwantum fysica.De Vita Blue 32 stijgt dan ook ver uit boven de gangbare vitalisators,
deze bereikt energiewaardes die nooit eerder vertoond zijn en is in staat je water geheel te zuiveren van oude belastende energie.

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.