Blue Earth - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Mijn missie?

Samen met jou, van moeder aarde een betere plek maken

Bleue Earth producten

Hoe zou het zijn om meer harmonie in huis te ervaren?

Er is bij iedereen wel eens een keer onrust in huis omdat we soms de verbinding met onszelf kwijt zijn. Door een  gejaagde levensstijl, een conflict onder elkaar, overprikkeling door alle informatie die we dagelijks over ons heen krijgen. een ongezonde levensstijl door drukte, gebeurtenissen die ons onderuit halen, angsten die in de maatschappij gecreëerd worden die ons onzeker maken. 

Met de producten van Blue Earth breng je terug rust en vrede in huis. Door de accesoires in de ruimte te plaatsen verhoog je de frequentie in huis en creëer je terug harmonie, een gevoel van thuiskomen in de ruimte en dit heeft een positieve invloed op jezelf en je naasten in je omgeving.

Mijn missie? Moeder aarde terug vruchtbaar maken zodat het een vredige plaats wordt om te leven.

Blue Earth Energie ei

Het Blue Earth Energie Ei heeft een boviswaarde van rond de 390.000. Dit is een waarde uitgedrukt in levenskracht. Een bijzonder hoge waarde die voelbaar is voor vele mensen. Wetende dat heilige waters een boviswaarde hebben van rond de 20.000. De piramides van Visoko, een krachtplaats in Bosnië heeft een boviswaarde tussen de 30.000 en 45.000.

Het ei is omgeven met een dikke laag klei waaraan verschillende weken aan gewerkt is met de hand. Het ei is gevuld met het ‘Blue Earth Elixer water’. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan met een door Blue Earth ontworpen toestel, om tot de bijzonder hoge Boviswaarde te komen. Water is een informatiedrager en door de bijzondere behandeling word de negatieve informatie dat in het water zit, omgezet in positieve informatie zodat het water de oorspronkelijke oerbronstatus terug gaat aannemen. Het water wordt verzegeld waardoor de positieve informatie behouden blijft. Ze verliest daardoor ook niet haar levenskracht. 

Je plaatst het energie ei best op een centrale plek in het huis. Het ei heeft een gunstig effect op het welzijn van alles wat aanwezig is in huis: jezelf, je medebewoners, dieren, planten en je omgeving. Je brengt dus letterlijk een krachtplek in huis en het neutraliseert stralingsbelasting. Ervaar zelf wat het met je doet want het is voor iedereen anders.

Het ei wordt gemaakt in een grote( ongeveer 20cm) en kleine variant. (ongeveer 14cm).  Het grote energie ei is gericht op het verhogen van de (reikwijdte 38 meter) frequentie in het gehele huis en het kleine energie ei is gericht op het verhogen van de frequentie van een kamer (reikwijdte 20 meter).

Beide modellen worden geleverd met een houten zitstandaard.

 

Blue Earth energie ei groot

Energie ei groot

In het grote zit een ei een struisvogel-ei en werkt in een straal van 38 meter rondom het ei. 

Prijs: 299€

Blue Earth Energie ei klein

Energie ei klein

In het kleine ei zit een eendenei gevuld met een levenselixerwater en heeft een reikwijdte van 20 meter rondom het ei.

Prijs: 166€

Vita Earth element

Vita Earth natuurlijke grondverbetering

Voor de tuin en voor in water is er een speciale variant gemaakt van het energie ei om de de grond op een natuurlijke manier te verbeteren en de aarde vruchtbaarder en levenskrachtiger te maken. Het Vita Earth energie ei. 

Hierin zit net zoals de fysieke ei versie ook een eendenei met het ‘Blue Earth Levenselixerwater’, maar dan met een beschermende laag, een ander omhulsel (epoxy).

Je kan het in de grond begraven op 80cm diep in je moestuin ( om bevriezing te voorkomen), bij voorkeur 5 stuks in het midden van je moestuin in de vorm van een pentagram. Door de behuizing van de Vita Earh wordt het energie ei binnenin niet aangetast door de natuur elementen en kunnen de regenererende en herstellende eigenschappen van de Vita Earth haar werk doen voor het welzijn van de Aarde. 

Daarnaast kan je het ook in huis gebruiken en het 5 min in een kan water zetten om je drinkwater te vitaliseren voor jezelf of de drinkbak voor je dieren zodat zij ook gevitaliseert water kunnen drinken. Het water proeft dan zachter.

 Het Vita Earth energie ei heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis. Dat is een extreem hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Blue Earth Vita Earth element

Vita Earth element

Prijs 62€/stuk
155€/3 stuks
239€/5 stuks

Ervaringen van klanten

Gerda Copermans
Gerda CopermansEnergie ei eend besteld
Lees verder
"Ik heb het kleine ei sinds zaterdag 6 augustus 2022 en heb al 3 nachten goed geslapen terwijl ik de laatste tijd maar om de andere dag goed sliep. Ik neem het ei dan s avonds ook mee naar de slaapkamer. Ik voel dat de energie in huis hoger is, zuiverder. Dank je 🙏 "
Carlo Ven
Carlo VenEenden ei besteld
Lees verder
Vanaf de eerste dag dat het eenden ei in mijn huis stond hebben mijn vrouw en ik voor het eerst sinds jaren 's nachts doorgeslapen. Ik voel me nu een rustigere mens terwijl ik vroeger altijd gestrest rondliep.
Previous
Next
Brigitte
Brigitte Vita Earth element besteld
Lees verder
" Hoera, ik zie al effect ondanks de droogte krijgen mijn fruitbomen nieuwe bladeren zelfs de kersenboom die er nog nauwelijks had toen ik toekwam begin mei"
Sylvie
SylvieTortelei besteld
Lees verder
Ik kocht het tortelei bij Vicky en al vrij vlug merkte ik veranderingen op verschillende vlakken: Ik ging beter en vaster slapen, voelde mij energieker en wat ik vooral belangrijk vind om te delen is dat ik beter bij mezelf kan blijven sinds dat ik het eitje op zak heb. Ik kan het tortel ei echt aan iedereen adviseren.
Previous
Next
Bleue Earth producten

Producten bestellen

Voorlopig is het bestellen van Blue Earth producten enkel mogelijk via overschrijving, na aanvraag van je bestelling. Overschrijven vooraf op reknr: BE94 7360 6830 2414 op naam van Dichter bij Jezelf met vermelding van je naam. Na ontvangst van de betaling worden de producten verstuurd en kan je best 2  a 3 werkdagen rekenen.  

Stuur gerust een sms naar Vicky Ven: 0477 77 09 54, indien je hulp nodig hebt, dan reageer ik zo spoedig mogelijk. Of een mailtje naar info@dichter-bij-jezelf.be

Na bestelling en ontvangst van betaling ontvang je een link met Track & Trace om je pakje via Bpost op te volgen.

Liever bestellen per sms? Dat kan ook! 0477 77 09 54

Scroll to Top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Bleue Earth producten

Dankjewel voor je bestelling

Met je aankoop breng je vrede in jezelf, vrede in huis en vrede op moeder aarde