Aanbod Relatiecoaching traject - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Realatiecoaching Traject Dichter bij jezelf

Tijdens dit traject van drie maanden leert je om een heldere keuze te maken en jezelf terug te vinden bij twijfel in je relatie. Welke keuze je ook besluit te maken.

Wat kun je verwachten?

Samen duiken we diep in de kern van de thema’s van je relatie vraagstukken die je belemmeren om jezelf te zijn binnen je relatie om voluit te leven. Indien nodig gaan we terug tot in de kindertijd en pakken we ze krachtig aan. We gaan creatief aan de slag door te kleuren met de waskrijtjes met praktische oefeningen om je onderdrukte emoties te uiten en beter te begrijpen. Je krijgt eenvoudige, thuis uitvoerbare opdrachten die zijn afgestemd op jouw unieke situatie en behoeften.

We onderzoeken de onderliggende emoties en herschrijven ze, zodat je een nieuwe toekomst kunt creëren met behulp van de zeven stappen van de Script-as-methode.

duidelijkheid in je relatie

What's in it for you?

Je begrijpt de diepere oorzaken van je relatiethema’s en weet je hoe je ze kunt aanpakken. Leer je communiceren vanuit je gevoel, waardoor je je partner beter begrijpt en ondersteunt.

Heb je je emotionele rugzak geleegd en gevuld met positieve ervaringen. Durf je jezelf te zijn en dat ook aan je partner te tonen. Herontdek je je krachtige zelf en maak je zonder twijfels gerichte keuzes voor je relatie.

Voel je dat je gevoelens er mogen zijn en kun je ze openlijk delen. Realiseer je dat je het waard bent om gelukkig te zijn in je relatie.

Vind je het geluk terug en kom je dichter bij elkaar, of kies je ervoor om in vrede uit elkaar te gaan terwijl je dichter bij jezelf komt.

Wat zit er in het pakket?

Omgaan met emoties in bijzondere tijden

Quanta costa?

Particulieren 880€ en materialen

Betalen kan in één, twee of 4 termijnen via overschrijving voorafgaand aan de sessie, contant, met de de QR code of overschrijving van de bankapp de dag zelf.

Ondernemers 1064,80€ incl.btw en materialen

Voor zes sessies van anderhalf uur, incl. materialen.

Scroll naar boven

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.