1 op 1 coaching - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

1 op 1 coaching

Creatief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Worstel je met twijfels en vragen over jezelf, je leven, je job en je relatie? Weet je niet meer goed wat je dromen zijn en hoe je wilt dat je toekomst er uitziet? Dan is het tijd om wat voorbij is los te laten en een nieuwe weg in te slaan waarin je opnieuw bewust voor jezelf kiest vanuit de kern van wie je echt bent. tijdens coaching leer je hoe je opnieuw gelukkig wordt en hoe je beter in contact staat met jezelf en je omgeving.

Kleuren met waskrijtjes om emoties
een plaats te geven

Tijdens de 1 op 1 coaching sessies reik ik jou een hulpmiddel aan om creatief met jezelf aan de slag te gaan. Ik luister naar je verhaal en geef je de tijd en de ruimte om je emoties toe te laten. Je schrijft en kleurt met waskrijtjes rond een bepaald thema waar je mee zit. Zo maak je plaats voor wat er in je leeft.

Kleuren met waskrijtjes

Inzichten ontdekken via de Script-As-Methode

Samen gaan we op zoek naar de verbindingen in de onderliggende patronen rond je thema met behulp van de Script-As-Methode ( SAM). Dat doen we door gerichte vragen te stellen en essentiële antwoorden te formuleren. Ik ben je gids op weg naar de juiste inzichten. Stap voor stap zetten we de negatieve elementen om in positieve aspecten en ga je oude patronen doorbreken. Zo sta je weer in je kracht, durf je kiezen voor jezelf en krijg je een beter contact met jezelf en je omgeving.

Gratis Scan-gesprek

Tijdens het Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 04 7777 09 54

Scroll naar top