Gratis Scangesprek - Dichter bij Jezelf Coaching in persoonlijke ontwikkeling

Gratis Scangesprek

Tijdens een Gratis Scan Gesprek van 30 min gaan we even kennis maken met elkaar om te zien of er een klik is want tenslotte ben ik een vreemde persoon voor jou. Ik luister kort naar jouw verhaal, waar jij wakker van ligt en op welke manier ik jou kan ondersteunen. Dit kan online via Skype, Zoom of telefonisch op het nr 0477 77 09 54

Proefsessie

Tijdens een proefsessie van anderhalf uur luister ik waar je mee zit en gaan we al kort aan de slag met jouw belangrijke levensvraag. De proefsessie is zoals een losse sessie binnen een traject zodat je al eens kan ervaren hoe het werkt. Vervolgens leg ik uit welk traject aansluit bij jou behoeften.

Waarin wil jij verandering brengen?

We zoeken uit waar jij wakker van ligt met je bedrijf, waar jij van droomt en waar jij verandering in wil brengen. Samen overlopen we de verschillende trajecten en bekijken we welke het dichtst aansluit bij jou verwachtingen. Na dit gesprek bepaal je zelf of je een individueel traject wil aangaan of niet. 

Bijdrage: 50€ voor anderhalf uur

Gratis Scangesprek

Vraag een gratis Scangesprek aan, online of telefonisch

Proefsessie

Vraag een proefsessie aan en ervaar wat het kleuren met je doet

Creatief aan de slag met de Script-As-Methode

Worstel je met twijfels en vragen over jezelf, je leven, je job en je relatie? Weet je niet meer goed wat je dromen zijn en hoe je wilt dat je toekomst er uitziet? Dan is het tijd om wat voorbij is los te laten en een nieuwe weg in te slaan waarin je opnieuw bewust voor jezelf kiest vanuit de kern van wie je echt bent. tijdens coaching leer je hoe je opnieuw gelukkig wordt en hoe je beter in contact staat met jezelf en je omgeving.

Kleuren met waskrijtjes om emoties
een plaats te geven

Tijdens de 1 op 1 coaching sessies reik ik jou een hulpmiddel aan om creatief met jezelf aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Ik luister naar je verhaal en geef je de tijd en de ruimte om je emoties toe te laten. Je schrijft en kleurt met waskrijtjes rond een bepaald thema waar je mee zit. Zo maak je plaats voor wat er in je leeft.

Inzichten ontdekken en patronen doorbreken

Samen gaan we op zoek naar de verbindingen in de onderliggende patronen rond je thema met behulp van de Script-As-Methode ( SAM). Dat doen we door gerichte vragen te stellen en essentiële antwoorden te formuleren. Ik ben je gids op weg naar de juiste inzichten. Stap voor stap zetten we de negatieve elementen om in positieve aspecten en ga je oude patronen doorbreken. Zo sta je weer in je kracht, durf je kiezen voor jezelf en krijg je een beter contact met jezelf en je omgeving.

Waskrijtjes

Waskrijtjes bestellen

De waskrijtjes zijn in 17 kleuren en zijn gemaakt van bijenwas. Prijs: 27€ incl. verzendkosten levering thuis of ophalen aan een Bpost afhaalpunt

Scroll naar top

Gratis Scangesprek aanvragen

Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Waskrijtjes

Bestel hier je waskrijtjes.  27€ incl. verzendkosten levering thuis of ophalen aan een Bpost afhaalpunt. Tijdens COVID-19 kunnen de levertijden afwijken. houdt rekening met een levertijd van minimaal 4 werkdagen. je ontvangt een e-mail van Bpost om je op de hoogte te houden van de stand van zaken.